031 / 338 974

Varstvo osebnih podatkov

Ker cenimo vas in vašo zasebnost!

Varnost

Varstvo podatkov

Podjetje Epaket spletna trgovina d.o.o. v nadaljevanju Epaket d.o.o. se veseli vašega obiska našega spletnega mesta in zanimanja, ki ste ga izkazali našemu podjetju in našim izdelkom. Varstvu vaših osebnih podatkov namenjamo prav posebno pozornost. Zato vas želimo obvestiti o tem, katere podatke o vas registriramo in zbiramo preko naše spletne platforme.

Pri obisku spletnega mesta naši strežniki v standardnem protokolu zaradi zagotavljanja sistemske varnosti zabeležijo podatke o povezavi z računalnikom, iz katerega je prišla zahteva, datum in trajanje obiska, različico vašega spletnega brskalnika in operativnega sistema. Koriščenje nekaterih ponudb na tem spletnem mestu zahteva vaše soglasje za obdelavo osebnih podatkov (osebni podatki so tisti, ki jih je mogoče pripisati točno določeni osebi).

To je potrebno za namene upravljanja kupcev in izvajanja pogodb, ki smo jih sklenili z vami. Ti podatki se uporabljajo med trajanjem poslovnega razmerja z vami do prenehanja poslovnega razmerja ali poteka garancijskih, jamstvenih, zastaralnih in drugih zakonsko določenih rokov za shranjevanje podatkov oziroma še dlje, če je to potrebno za dokazne namene.

Pravica do preklica/pravica do izbrisa osebnih podatkov
Vaše soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadar koli prekličete s kontaktnim obrazcem in zahtevate izbris podatkov.

Pravica do obveščanja
Na pisno zahtevo vas bomo obvestili o osebnih podatkih, ki jih o vas hrani podjetje Epaket d.o.o.

 

Cookies

Piškotki

Na naši spletni strani www.panlab.si uporabljamo piškotke (ang. cookies), ki so majhne datoteke, ki jih strežnik, kjer domuje naša sletna stran, naloži na vaš računalnik. Vsak piškotek je edinstven za vaš spletni brskalnik. Vsebuje anonimne informacije kot so identifikacijska številka, ime strani in nekaj številk in črk.

Piškotke lahko odstranite v nastavitvav nastavitvah vašega brskalnika.

Uporabljajo se v različne namene. Med drugim omogočajo hitrejše delovanje strani, izboljšajo uporabniško izkušnjo in omogočajo ugotavljanje navad uporabnikov. Na spletni strani www.panlab.si piškotke uporabljamo za hitrejše delovanje spletnega mesta in boljšo uporabniško izkušnjo.

 

 

Piškotki, ki jih uporabljamo

et-pb-recent-items-colors

wp-saving-post

wp-settings-1

wp-settings-time-1