031 / 338 974

Kdo smo

Smo skupina strokovnjakov iz različnih področij IT in poslovnega svetovanja.

MOTTO

Delamo v korist našega naročnika

Svoje pretekle izkušnje, znanja in sposobnosti smo združili pod enotnim vodilom – zagotoviti zanesljivo, strokovno in ekonomsko upravičeno storitev.

Pri delu z vsako stranko stremimo k intimnemu poznavanju vsakokratnih poslovnih procesov, poslovnih potreb in zahtev. Ne nudimo »industrije« oz. masovnih storitev, telefonskega centra s tajnico in podobnih mašil.

Vsaka aktivnost s stranko ali posameznim uporabnikom je individualno obarvana in grajena na visoki stopnji zaupanja in medsebojnega spoštovanja.

… Cenimo njihovo ažurnost, strokovnost ter predvsem pripravljenost, da razumejo naše probleme in vedno poiščejo primerne rešitve…

Aleš Čuk

Redoljub d.o.o.

Jedro naših storitev je oblikovano okrog poslovno informacijskega sistema DataLab PANTHEON™in več priznanih spletnih trgovin. Nudimo storitve implementacije in podpore uporabnikom pri rednem delu s PANTHEON™-om kakor tudi zanesljive rešitve dodatnih funkcionalnosti, optimizacije delovanja obstoječih funkcionalnosti kot tudi poslovnih procesov. Zelo uspešno izvajamo projekte integracij med različnimi sistemi.

Vztrajno dokazujemo, da ima vsak zahteven problem preprosto rešitev, potrebno se ga je le pravilno lotiti. Zato nas stranke rade poiščejo kadar se znajdejo v težavah s hitrostjo delovanja PANTHEON™-a, zanesljivostjo delovanja PANTHEON™-a ali željami po dodatnih funkcionalnostih, ki bodo zanesljive tudi po nadgradnji.

Prav zaradi naše zanesljivosti in strokovnosti ter individualnega pristopa nam zaupa vse več zahtevnih uporabnikov poslovno informacijskega sistema PANTHEON™. Prepričajte se sami.