031 / 338 974

Mnenja strank

Tu smo zaradi vas. Zahvaljujemo se vam za zaupanje!

S podjetjem Epaket oziroma Tomažem Kravcarjem, sodelujemo vse od leta 2007. V začetku so nam pomagali pri osnovni postavitvi Pantheona, sodelovanje smo nadaljevali s prilagoditvami, danes je Tomaž Kravcar kot zunanji sodelavec del ekipe, ki načrtuje in razvija funkcionalnost Pantheona v naš celovit poslovno informacijski sistem.

Skupaj z njimi povezujemo poslovne aplikacije v različnih okoljih, sodelujemo pri rešitvah in povezovanju različnih baz podatkov (MSSQL, Postgres, MySQL), posledično predlogih pri različnih komunikacijskih rešitvah za prenos podatkov, integracijo z lastnim CRM sistemom, uvajanju in nadgradnji celovitega e-poslovanja, povezavo s spletno trgovino, integracijo zunanjih sistemov Ajpes, GIS in vrsto drugih aplikacij, ter povezavo do vseh javno dostopnih podatkov.

Z večletnim sodelovanjem so nas enostavno prepričali v svoje široko znanje, strokovnost in odzivnost, vedno pa nam svetujejo z najboljšimi rešitvami.

Damijan Klopčič

Vodja poslovne informatike, T-2 d.o.o.

Z Tomažem Kravcarjem imam zelo pozitivne izkušnje, saj si je vzel čas in prisluhnil našim težavam. Od leta 2006 naprej nam nihče ni znal uspešno rešiti težave s tiskanjem vstopnic. Tomaž pa se je poglobil in težavo uspešno rešil, tako, da se nam sedaj vstopnice končno natisnejo na zelo specifičnem tiskalniku.

Pohvaliti moram tudi njihovo odzivnost in pripravljenost na pomoč tudi v tako rekoč najbolj ‘eksotičnih’ dnevih in urah. Zadnji dober vtis so name naredili, ko so mi pomagal ob prehodu na novo stopnjo ddv v noči iz sobote na nedeljo.

Njihova pomoč ni omejena samo na predmet osnovne dejavnosti, to je pomoč uporabnikom Pantheona, ampak so mi pomagali reševati tudi težave  z našim strežnikom.

Zato lahko o podjetju Epaket rečem vse samo najboljše in ga z veseljem priporočam.

Irena Rebula

Računovodkinja, ZOO Ljubljana

Z ekipo EPAKETa, predvsem z Janjo in Tomažem, sodelujemo že od pričetka uporabe Pantheona leta 2007. Ves čas so jih odlikovali hiter odzivni čas in inovativni predlogi rešitev. Strokovno podkovani programerji so nam pogosto pomagali, da se je na videz nerešljiva situacija spremenila v situacijo, ki smo ji s pomočjo njihovih idej in znanja postali kos.

Vsekakor je bila to prava izbira Pantheon podpornika in ga priporočamo vsem, ki iščejo zanesljivega in resnega partnerja.

Matej Michelizza

Vodja informatike, ZAG

Zaradi potrebe po integraciji našega CRM sistema (uvoz spletnih naročil) s Pantheonom, smo se obrnili na Panlab, ki je svoje delo opravil hitro in strokovno. Vse od začetnih zamisli, do končne realizacije je potekalo tako kot smo se dogovoril.

Sedaj po dobrem letu dni sodelovanja, lahko povem, da smo se odločili za pravega partnerja in se veselimo sodelovanja tudi v prihodnje.

Luka Javornik

Vodja informatike


We started to use Pantheon because of the need to implement payroll accounting by ourselves and Pantheon was the best option on the market. Since there were no complications and the project was realized quickly and efficiently we were very satisfied with the whole experience.

I hope we will continue to work with Epaket in the future.

Wolfgang Kalbacher

Direktor, FACKELMANN d.o.o.

Z g. Grosom naše podjetje sodeluje že od leta 2009. Poleg strokovnosti, natančnosti in odzivnosti bi predvsem izpostavili njegov širok in in globok vpogled tako v sam Pantheon kot tudi v poslovanje podjetja. Prav zaradi tega nam je mnogokrat s svojimi predlogi omogočil, da so naše izvenserjiske zahteve zaživele v polni funkcionalnosti, ki nam jo sistem omogoča.

Kot zunanji sodelavec je bil prisoten pri integraciji drugih programov s Pantheonom in poskrbel, da je vse potekalo gladko. Poleg vsega si za uporabnika vedno vzame čas, da razloži reševanje določenega problema in kako program deluje. S tem nam omogoči, da si ob morebitnih težavah znamo pomagati tudi sami.

Ivo Gasparič

Vodja računovodstva, Everet international d.o.o. Ljubljana

Z EPAKET-om sodelujemo od januarja 2014. Omogočili so nam sinhronizacijo Pantheon zaloge in cen z Magento trgovino. Poleg tega koristimo tudi sihronizacijo naročil iz Magenta v Patheon. Sinhronizacija nam prihrani obilo dela, saj je zaloga v naši spletni trgovini vedno aktualna in točna, spletna naročila pa nas že čakajo v Pantheonu za nadaljnjo obdelavo.

Pohvaliti gre tudi ažurnost in strokovnost njihovih programerjev, tako ob morebitnih težavah, kot ob idejah za izboljšave.

Vsekakor priporočamo vsem resnim spletnim trgovcem.

Tomi Curk

Direktor, PoceniPC.com

Prvo srečanje s Tomažem je bilo na priporočilo in zdel se mi je le še nekdo v vrsti ljudi iz sveta Datalaba Pantheona, ki ne razumejo uporabnikovih potreb.
Ko sva se srečala v živo, sem videl, da Tomaž zelo dobro ve kaj govori. V zelo kratkem času je dokazal, da se drži obljub in da ima rešitve za naše težave. Uspešno nam je implementiral modul za pošiljanje pošiljk neposredno iz Pantheona za prodajo in za servis. Prihranek časa v primerjavi s prejšnjim postopkom je po naši oceni izjemen. Omogoča nam obdelati dvakrat več pošiljk v enakem času in z enakim številom zaposlenih. Postopek je trenutno v skladu z zahtevami Pošte Slovenije.

Odločili smo se tudi za integriran, izjemno enostaven, SMS modul, ki nam služi za obveščanje strank servisa.

Širok spekter znanja, iznajdljivost, bistrost in odkritost so lastnosti, ki jih pri Tomažu cenim in zaradi katerih je postal naš partner pri delu s Pantheonom. Njegovo znanje z veseljem priporočam vsakemu uporabniku Pantheona.

Elvis Požek

Direktor, EVENTUS SISTEMI d.o.o.

S podjetjem Epaket imamo samo pozitivne izkušnje. Predvsem bi rad pohvalil profesionalnost g. Kravcarja. Vedno si je vzel čas za konstruktiven sestanek, kjer smo se natančno dogovorili o naših željah za določene rešitve na ključ in kar smo se dogovorili je tudi obveljalo.

Marjan Košuta

Tehnična podpora, INFO-KOD

S podjetjem EPAKET smo pričeli sodelovati že leta 2017. V zadnjem letu so se naše potrebe povečale, posledično se je tudi povečal obseg aktivnosti, ki smo jih skupaj s Tomažem Kravcarjem uspešno izpeljali.

Izpostaviti moramo njihovo odzivnost pri reševanju odprtih problemov ter strokovno pomoč pri napredni uporabi Pantheona v povezavi z ostalimi aplikacijami. Na tem mestu moram izpostaviti bistven napredek pri delovanju naše spletne trgovine, ki je v veliki meri sad njihovega dela.

Njihova pomoč ni omejena samo na reševanje konkretnega problema, zato moram pohvaliti njihovo širino in pomoč za lažje odločanje pri ostalih vzporednih projektih. Do sedaj so znatno prispevali k izboljšani funkcionalnosti Pantheona v našem informacijskem sistemu.

Glede na trenutni obseg odprtih projektov, računamo na naše uspešno sodelovanje tudi v prihodnje.

Nataša Koštomaj

Vodja priprave dela in planiranja, Kinezika, d.o.o.

Z ekipo EPAKET-a sem v mnogih letih delovanja na Datalab-u imel priložnost sodelovati večkrat in vedno je bila izkušnja pozitivna. Tako mnenje pa delijo z menoj tudi končni pantheon uporabniki, ki sicer velikokrat “potarnajo” nad podporniki, o EPAKET-u pa še nikoli nisem slišal nič slabega.

Želim si čim več tako kvalitetnih pantheon podpornikov.
(avgust 2013)

Sašo Trnovec

Pomočnik direktorja, Datalab SI d.o.o.

Večletno sodelovanje z g. Cerletom lahko ocenim kot izredno uspešno za naše podjetje, saj je s svojo strokovnostjo in zanesljivostjo zagotavljal ustrezno informacijsko podporo našim nadstandardnim zahtevam ter nam vedno pomagal prebroditi kakšno kritično situacijo.

Istočasno sem v tem sodelovanju tudi osebno veliko pridobila, saj g. Cerle ni bil le izvajalec naših naročil, temveč smo v konstruktivnem dialogu uspeli najti tudi boljše rešitve, saj so bili njegovi predlogi zelo koristni ter racionalni in so veliko prispevali k realizaciji naših zamisli oz potreb.

Alenka Dolenc

Vodja projektov, Merkur d.d.

Pantheon smo pričeli uporabljati pred kratkim in g. Gros nam je pomagal pri vzpostavitvi sistema ter prenosu ključnih podatkov iz našega starega sistema. Zaradi specifičnosti našega poslovanja smo potrebovali tudi nekaj nadgradenj originalnih funkcionalnosti programa, kar nam je hitro in strokovno tudi naredil. Vedno je dosegljiv za vprašanja in nasvete glede uporabe Pantheona na vseh področjih.

Z vsestransko podporo, odzivnostjo in strokovnostjo g.Grosa smo zelo zadovoljni ter lahko sodelovanje z njim samo priporočamo vsem uporabnikom Pantheona.

Marko Gros

Direktor, Aerodrom Maribor d.o.o.

S Tomažem in podjetjem Epaket d.o.o. sodelujemo že skoraj 3 leta. Sodelovanje ocenjujemo kot zelo pozitivno. Uspešno so povezali Pantheon z našo spletno trgovino in nam tako zagotovili olajšano in hitrejše poslovanje. Danes Tomaž skrbi za nemoteno delovanje Pantheona in razvija njegove funkcionalnosti.

Tomaž in njegova ekipa so nam vedno na voljo, zlasti v trenutkih, ko potrebujemo hiter in fleksibilen odziv. Njihov pristop je izredno profesionalen, saj vselej prisluhnejo našim željam in potrebam ter nam svetujejo z najboljšimi rešitvami. Sodelovanje bomo gotovo nadaljevali tudi v prihodnje, saj so nas dosedanje pozitivne izkušnje popolnoma prepričale.

Ivan Turek

Direktor, Lincos d.o.o.

V začetku leta 2016 smo prešli na računovodski paket Pantheon in ob souporabi trgovinskega sistema Magento je bila implementacija Panstore modula pravzaprav nujna. Delovanje modula je dobro in neproblematično, podpora Panlaba-a pa več kot odlična. Vse od inštalacije modula do končnih nastavitev je bilo sodelovanje vzorno, odzivnost pa hitra.

Z naše strani tako vse pohvale, našega dela pa si danes prav tako ne moremo več predstavljati brez sinhronizacije Magenta in Pantheona.

Teodor Štimec

Izvršni direktor, Optium d.o.o.

Črtomir Gros nam je od vsega začetka uporabe Pantheona s svojim enkratnim strokovnim znanjem odlično pomagal in svetoval pri uvajanju tega programa. Odlikuje ga zanesljivost, hitra odzivnost, strokovnost ter prijaznost. V našem primeru je bilo potrebno prilagoditi program na specifične potrebe zahtevne proizvodnje, ki je med drugim obsegal zajem podatkov v proizvodnji o delu, materialih in proizvodih v celoti preko črtne kode. Prav tako zna svetovati in pomagati tudi na vseh ostalih področjih (računovodstvo, nabava, prodaja, kadrovska) z vsebinskimi rešitvami in prilagajanjem izpisov za notranje potrebe.

Sodelovanje z g. Grosom priporočamo komurkoli, ki ima v načrtu uvedbo Pantheona kakor tudi obstoječim uporabnikom s specifičnimi potrebami po dodelavah.

Peter Pusser

Direktor, Dekorus d.o.o., Mestinje

Zaradi velikega povpraševanja po AR rešitvi v Pantheon okolju, smo se za integratorja odločili za panlab.si. Integracije je bila opravljena vrhunsko in to v zelo kratkem času. Vse stranke ki si želijo naše rešitve in uporabljajo Pantheon posredujemo na panlab.si, kjer jim z zadovoljstvom pomagajo.

Odličen partner na poti do uspeha!

Marley Maček

Direktor, Absolute Read d.o.o.

O povezovanju Pantheona z našo spletno stranjo smo začeli razmišljati, ko smo ustvarjali personalizirano platformo za spletna naročila. Naš cilj je bilo zadovoljstvo, poenostavitev in hitro naročanje za naše stranke. S Tomažem iz PanLaba smo točno to tudi dosegli. Sistem je potreboval veliko specifičnih prilagoditev, ki jih je Tomaž uspešno in hitro rešil.

Všeč nam je, da lahko na podporo in odzivnost vedno računamo, saj je to v našem (tako kot v vsakem) poslu nujno potrebno.

Ana Basić Dremelj

Marketing, Barjans d.o.o.

S podjetjem Epaket d.o.o. sodelujemo vse od samega začetka našega poslovanja.  So naš partner pri integraciji spletne trgovine s programskim paketom Pantheon, ter hkrati skrbijo za prilagajanje programskega paketa našim potrebam.  Njihove rešitve in predlogi so nam prihranili marsikateri strošek in dragoceni čas, da se lahko posvečamo svoji osnovni dejavnosti. Cenimo njihovo ažurnost, strokovnost ter predvsem pripravljenost, da razumejo naše probleme in vedno poiščejo primerne rešitve. V prihajajočih letih resno računamo na njihovo tehnično in idejno podporo pri širitvi in avtomatizaciji našega poslovanja.

Aleš Čuk

Redoljub d.o.o.

Rešitev Shopamine je popolnoma povezana z našim poslovno-informacijskim sistemom Pantheon. Celotno dogajanje v spletni trgovini se v realnem času odraža tudi v ERP, kar je za poslovanje izjemnega pomena.

Uroš Mlakar

Vodja prodaje, Blažič d.o.o.

S podpornikom PanLab smo pričeli sodelovati v začetku leta 2013 in celotni ekipi gre velika pohvala. Naše podjetje uporablja poslovni sistem Pantheon v celoti in je v večini prilagojen našim potrebam. Ko sem se na prvem sestanku z g. Gabrom pogovarjal, sem takoj vedel da so pravi za nas. Najbolj mi je všeč, da prvo prisluhnejo novemu projektu in željam, nato pa ti svetujejo kako sami mislijo da bi bilo najboljše izpeljati. Do sedaj se je ta postopek pri vseh projektih izkazal za najboljšega. To ti da vedeti, da je to ekipa profesionalcev, ki vedo kaj delajo.

Všeč mi je tudi njihov hitri in prijazni odziv, ter hitro reševanje problemov, ko nastanejo.

Hvala ekipa PanLab

Boris Kokalj

Vodja poslovne informatike, Intersocks d.o.o.


Z EPAKET-om smo uspešno izpeljali že lepo število integracij spletnih trgovin z računovodskim programom Pantheon. Pri svojem delu so vsekakor profesionalci, delo opravijo hitro, brez nepotrebnih zapletov, naši naročniki spletnih trgovin Magento pa jih velikokrat pohvalijo na račun prijaznega in poljudnega odnosa.

Ker cenimo kakovost izvedbe, hiter odzivni čas ter strokovne in prijazne sogovornike, bomo z EPAKET-om pri integracijah Magento-Pantheon (jn upam da čimprej tudi pri drugih trgovinskih platformah) zagotovo sodelovali tudi v prihodnje.

Aleksander Blatnik

Izvršni direktor, Spletnik d.o.o.

Pantheon-a uporabljamo že dolgo časa in imeli smo priložnost delati z večimi podporniki. Naj povem, da nikjer nisem naletel na tako dobro podporo, kot jo nudi podjetje Epaket d.o.o., pa naj bo to pomoč pri sami uporabni, izdelavi dodatnih izpisov oziroma implementaciji kakršnekoli drugih pantheon sprememb.

Prav tako mi je zelo všeč, da so pripravljeni pomagati s preprostimi nasveti, ki so nas večkrat usmerili v pravo smer.

Mitja Drobne

Direktor, OMF proizvodnja d.o.o.

Kot odgovoren za partnersko mrežo sem iskal partnerja, ki bi pomagal vzpostaviti client – host povezavo za poslovno-informacijski sistem Pantheon ‘v oblaku’ v okviru storitve Flip IT.

Po iskanju pomoči tudi pri bolj ‘znanih’ Datalab partnerjih in skorajšnji prekinitvi projekta zaradi neuspeha / neznanja partnerjev pa sem dobil informacijo, da je EPAKET kos tudi najbolj trdim orehom.

1 telefonski klic in 1 sestanek je bil dovolj, da so sprejeli izziv. Zaradi njihove pomoči lahko računovodski servisi s poslovno-informacijskim sistemom Pantheon omogočajo svojim strankam aplikativni dostop do baze podatkov v okviru storitve Flip IT. Po mojih izkušnjah, vas ne bodo nikoli pustili na cedilu !

Sašo Juvanc

Vodja partnerskega kanala, Flip IT -Virtu d.o.o.

MNENJA STRANK

Sodelujemo tudi z:

MNENJA STRANK

in drugimi…