031 / 338 974

Standardizirane rešitve

Rešitve, ki so razdeljene na enaka funkcionalna področja kot jih poznate iz PANTHEON™-a.

Kadri

Servis

Naročila

Pripravljenih imamo nekaj rešitev in postopkov, ki se jih lahko implementira bodisi na naročila kupcev ali dobaviteljev.

Prikaz zaloge pri izbiri identov

Postopek omogoča dodajanje zaloge po skladiščih v padajoči meni pri izbiri identov na vseh vrstah blagovnih dokumntov izdaj in prevzemov.

Primer:
Ko želimo prodati določen artikel, nas zanima kakšno je stanje na zalogi, saj se glede na stanje lahko odločimo ali bomo izdali artikel A ali artikel B. Postopek nam že pri izbiri artiklov omogoča točno to brez dodatnih klikanj po programu.

Izpis/vpis spremnic Pošte Slovenije

Rešitev vam omogoča izpis podatkov z dobavnice na samolepilne spremnice Pošte Slovenije. Pri izpisu dobavnice se ustvarijo trije dodatni listi. Vsak list predstavlja identične izpisane podatke za spremnico. Razlika je le v poziciji spremnice na listu (na enem A4 listu so tri spremnice). Rešitev se prilagodi potrebam uporabnika.

Primer uporabe

– Pred izpisom dobavnice se izberejo storitve Pošte Slovenije.  Izbrane storitve in naslovnik se iz Pantheona prenesejo na dokument. Prvi list predstavlja dobavnico, naslednji trije pa izpisane podatke za spremnico – odvisno od pozicije samolepilne spremnice na listu. Skladiščnik natisne dobavnico, nato pa natisne še posamezeno spremnico.

Uporabnik in čas zapisa/spremembe

Postopek omogoča prikaz
– kdo in kdaj se je določen dokument kreiral
– kdo in kdaj je dokument zadnji spreminjal
– prikažejo se podatki ločeno za glavo dokumenta in za pozicije dokumenta

Blago

Nekaj rešitev, ki jih lahko dogradimo v modul Blago

Prikaz zaloge pri izbiri identov

Postopek omogoča dodajanje zaloge po skladiščih v padajoči meni pri izbiri identov na vseh vrstah blagovnih dokumntov izdaj in prevzemov.

Primer:
Ko želimo prodati določen artikel, nas zanima kakšno je stanje na zalogi, saj se glede na stanje lahko odločimo ali bomo izdali artikel A ali artikel B. Postopek nam že pri izbiri artiklov omogoča točno to brez dodatnih klikanj po programu.

Mehko vodenje po serijskih/batch številkah

Mehko vodenje pomeni da za serijske številke ne vodimo zaloge, ne povezujemo prevzetih in izdanih serijskih številk in posledično ne preverjamo pri izdaji kakšen je status serijske številke. Identi (artikli) so v pantheon-u vodeni kot navadno blago, ki se ne vodi po serijskih (Vodenje serijskih številk: N – Ni vodenja).
Postopku sta prilagojena tudi dva izpisa, ki omogočata vpogled v a) izpis serijske po subjektu – kateri subjekti so prejeli določeno serijsko številko, b) izpis subjekta po serijskih – katere serijske je prejel posamezni subjekt

Primer uporabe

Postopek je primeren za uporabo, ko želimo voditi serijske številke samo na izdajni strani ne pa tudi na prevzemni. To pomeni da s serijskimi številkami opremimo artikle ko jih prodamo in se s tem ognemo komplikacijam z zalogo, ki se sicer vodi pri serijskih številkah in se izdane serijske ujemati s prejetimi, hkrati pa imamo evidenco katero serijsko številko smo prodali kateri stranka, za namene raznih inšpekcij (če bi bila potreba bi se analogno lahko vodilo tudi samo na nabavni strani).

Absolute-Read - 2D branje

Integracija s produktom Absolute Read (http://www.absolute-read.com/), ki omogoča branje črtne kode in avtomatičen vnos dobavnice oz. računa.

Denar

Olajšajte in optimizirajte vaš delovni proces z naslednjimi nadgradnjami

Napreden uvoz bančnih izpiskov

Rešitev omogoča personaliziran uvoz bančnih izpiskov od vseh slovenskih bank. To pomeni, da se algoritmi uvoza nastavijo točno za vaše poslovanje, se pravi bo ročnega izbiranje subjektov, kontov in dokumentov veliko veliko manj.

Priporočamo večjim podjetjem, ki dnevno porabijo več kot pol ure za zapiranje bančnih izpiskov.

Bilanca po stroškovnih nosilcih - postavke bilance v stolpce izpisa

Izpis omogoča prikaz bilance po stroškovnih nosilcih, v stolpcih izpisa pa so prikazane bilančne postavke.

Število bilančnih postavk je trenutno zaradi izgleda nastavljeno na 15, po potrebi se jih lahko tudi razširi.

Neknjiženi računi v finančnih podatkih subjekta

Le malo katero podjetje knjiži sproti, tako da so podatki prikazani v finančnih podatkih kupca pogosto zastareli in netočni.

Rešitev vam omogoča prikaz višine neknjiženih računov za posameznega poslovnega partnerja (dobavitelji in kupci), kar omogoča vpogled v dejansko finančno stanje kupca.

MNENJA STRANK

Kaj drugi menijo o nas

Pohvaliti moram tudi njihovo odzivnost in pripravljenost na pomoč tudi v tako rekoč najbolj ‘eksotičnih’ dnevih in urah. Zadnji dober vtis so name naredili, ko so mi pomagal ob prehodu na novo stopnjo ddv v noči iz sobote na nedeljo.

Irena Rebula

računovodkinja, ZOO Ljubljana

S Panlabom smo uspešno izpeljali že lepo število integracij spletnih trgovin z računovodskim programom Pantheon. Pri svojem delu so vsekakor profesionalci, delo opravijo hitro […] naši naročniki spletnih trgovin Magento pa jih velikokrat pohvalijo na račun prijaznega in poljudnega odnosa.

Aleksander Blatnik

Izvršni direktor, Spletnik d.o.o.

Najbolj mi je všeč, da prvo prisluhnejo novemu projektu in željam, nato pa ti svetujejo kako sami mislijo da bi bilo najboljše izpeljati. Do sedaj se je ta postopek pri vseh projektih izkazal za najboljšega. 

Boris Kokalj

Vodja poslovne informatike, Intersocks d.o.o.

We started to use Pantheon because of the need to implement payroll accounting by ourselves and Pantheon was the best option on the market. Since there were no complications and the project was realized quickly and efficiently we were very satisfied with the whole experience.

Wolfgang Kalbacher

Direktor, FACKELMANN d.o.o.

… V zelo kratkem času je dokazal, da se drži obljub in da ima rešitve za naše težave. Uspešno nam je implementiral modul za pošiljanje pošiljk neposredno iz Pantheona za prodajo in za servis. Prihranek časa v primerjavi s prejšnjim postopkom je po naši oceni izjemen.

Elvis Požek

direktor, EVENTUS SISTEMI d.o.o.

Tomaž in njegova ekipa so nam vedno na voljo, zlasti v trenutkih, ko potrebujemo hiter in fleksibilen odziv. Njihov pristop je izredno profesionalen, saj vselej prisluhnejo našim željam in potrebam ter nam svetujejo z najboljšimi rešitvami. Sodelovanje bomo gotovo nadaljevali tudi v prihodnje…

Ivan Turek

Direktor, Lincos d.o.o.